2.11.15

LunEXPERIENCIAS: Desfilada d'Indumentaria Valenciana a Oliva! (1a Part)

 
Hui vos escric un breu resum del que va ser la Desfilada d'Indumentària Valenciana a Oliva el pasat divendres 30 d'octubre... Tota una experiència per a mi, que era la primera vegada que presentava un event com a autora d'aquest blog. Va ser molt emocionant perque per a mi Oliva es la meua segona casa, i així em vaig sentir de ben acollida.


Vos deixe unes imàtges de l'exposició que hi va haver a l'entrada del Centre Polivalent. Encara no tinc les fotografíes de la desfilada, pero només les tinga les mostre!


Hoy os escribo un breve resumen de lo que fue el Desfile de Indumentaria Valenciana en Oliva el pasado viernes 30 de octubre ... Toda una experiencia para mí, pues era la primera vez que presentaba un evento como autora de este blog. Fue muy emocionante porque para mí Oliva es mi segunda casa y me sentí muy acogida.

Os dejo unas imágenes de la exposición que hubo en la entrada del Centro Polivalente. Todavía no tengo fotografías del desfile, pero sólo las tenga las enseño!




 

 


 

 


 

 



 







** Si te ha gustado mucho este post COMPÁRTELO en tus Redes Sociales mediante los botones de Pinterest, Facebook, etc... que verás al final de esta entrada... Muchas gracias! **

** Si t'ha agradat molt aquest post COMPARTIX-LO a les teues Xarxes Socials mitjançant els botons de Pinterest , Facebook , etc ... que voràs al final de l'entrada... Moltes gràcies ! **

No hay comentarios:

Publicar un comentario

y a ti, que te parece?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...